Reparaties aan tafelzilver

Reparaties aan tafelzilver

Met Grootzilver bedoelen we alle zilveren gebruiksvoorwerpen die geen lijfsieraad zijn. U moet dan denken aan bijvoorbeeld; kandelaars, monstransen, vaatwerk, bestek enzovoorts. Doorgaans zijn het voorwerpen die al lang geleden zijn aangeschaft of geërfd, ze hebben daardoor vaak grote emotionele waarde.

Grootzilverwerk reparatie of restauratie is ambachtelijk werk waar meestal nogal wat tijd in gaat zitten. Omdat consumenten dat vaak niet in de gaten hebben, krijgt u van ons te allen tijde vooraf prijsopgave. Naast het restaureren kunnen wij ook naar uw eigen ideeën, objecten of gebruiksvoorwerpen smeden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

De levertijd is ongeveer 4 weken, houd u er tijdens de decembermaanden rekening mee dat u de kandelaar die op de kersttafel moet prijken, op tijd ter reparatie aanbied?

 

DE vakmensen van brans

Het team van Brans Almelo B.V. telt 28 medewerkers: stuk voor stuk vakmensen met hun eigen specialismen. Door met Brans Almelo BV in zee te gaan heeft u de beschikking over uurwerkmakers, goudsmeden, zilversmeden, zetters voor het incrustatie zetwerk, handgraveurs en ontwerpers. Alle (goud)smeden zijn specialist in het zetten van stenen, het monteren van ingewikkelde sieraden, laserlassen en galvanotechnieken en zijn daardoor in staat de meest complexe opdrachten uit te voeren. Deze vakmensen gebruiken de modernste apparatuur en gereedschappen zoals een galvanostraat, zandstraal apparatuur, laser apparatuur, conventionele las apparatuur en waterstof soldeerapparaten.