Sieraden reparaties

sieraden reparaties

Ons team bestaat uit 26 mensen waarvan 16 gediplomeerde goudsmeden. U kunt dan ook alle werkzaamheden aan ons team uitbesteden, of het nu gaat om eenvoudige solderingen of het uitvoeren van gecompliceerd zetwerk, 
Heeft u te veel werk of klussen waar u geen zin in heeft? Heel graag zijn we u van dienst! We werken zonder contracten en het insturen van opdrachten is geheel vrijblijvend! Als u graag een prijslijst wilt, maak dan even een account aan op deze website. we houden u dan automatisch op de hoogte wanneer een nieuwe prijslijst beschikbaar is. 

Onze werkwijze;

Als u opdrachten in stuurt, liefst 1 opdracht per zakje.
Op elk zakje vermeld u uw naam, wat er in het zakje zit en wat onze bijdrage mag zijn. Als u een “werken tot” prijs op het zakje schrijft en we komen boven de helft van dat bedrag,  of  als u een prijs opvraagt, krijgt u van ons eerst een prijsopgave via e-mail.
De doorlooptijd is in de regel ongeveer 4-5 werkdagen. Uiterlijk dinsdag bij ons in huis, donderdag weer terug zodat u de opdrachten vrijdag weer in huis hebt.

Wat kunnen wij voor u uitvoeren?

 U kunt eigenlijk alle soorten opdrachten naar ons toesturen, maar om dan een paar dingen te noemen

  •   Goud en zilver reparaties
  • Alle soorten zetwerk
  • Goud en zilver nieuw werk, van ontwerp tot eindresultaat
  • Vermaken van gebruikte sieraden zoals trouwringen.
  • Graveer werk; handgravures, lasergravures (foto’s, logo’s en vingerafdrukken), steengravures enzovoorts
  • Giet opdrachten eventueel kunnen we samen met u, uw eigen sieraden lijn opzetten.
  • Galvano; verzilveren, vergulden (ook rosé vergulden) en rhodineren.

Garantie;

U krijgt van ons een kwalitatief hoogwaardige reparatie terug. We staan als team achter hetgeen we doen. de garantietermijn is dan ook een half jaar. Daarnaast mag u rekenen op een zeer coulante klachten afhandeling.

 

DE vakmensen van TEAM brans

Ons team telt 26 medewerkers: stuk voor stuk vakmensen met hun eigen specialismen. Door met Brans Almelo BV in zee te gaan heeft u de beschikking over uurwerkmakers, goudsmeden, zilversmeden, zetters voor het incrustatie zetwerk, handgraveurs en ontwerpers. In ons team is veel aandacht voor het vergroten van persoonlijke vakkennis. Alle (goud)smeden zijn specialist in het zetten van stenen, het monteren van ingewikkelde sieraden, laserlassen en galvanotechnieken en zijn daardoor in staat de meest complexe opdrachten uit te voeren. Deze vakmensen gebruiken de modernste apparatuur en gereedschappen zoals een galvanostraat, zandstraal apparatuur, laser apparatuur, conventionele las apparatuur en waterstof soldeerapparaten.