Over ons

Over ons

 
Team Brans is een energiek en flexibel familie bedrijf waar u als klant nog centraal staat. Steeds meer juweliers, horlogemakers en goudsmeden ervaren de kwaliteit en de service van ons team. Wij bieden u continuïteit, dus geen problemen bij een zieke goudsmid of bij te weinig medewerkers tijdens de vakantieperiode en -wat heel belangrijk is- geen goudsmid of horlogemaker op de eigen loonlijst. Het reparatiewerk is op de afgesproken tijd klaar, met daarbij uitstekende garantiebepalingen en coulanceregelingen. Kortom, minder zorgen en meer tijd om u op de kernzaken van uw onderneming te concentreren, want dat blijft toch de verkoop!
Vakmanschap is de basis van ons team en klanttevredenheid is onze drijfveer; geen probleem zo groot of wij hebben voor u een oplossing voorhanden! Ons team bestaat uit 28 medewerkers: stuk voor stuk gedreven vakmensen met hun eigen specialismen. Door met Brans Almelo BV in zee te gaan heeft u de beschikking over uurwerkmakers, goudsmeden, zilversmeden, zetters voor het incrustatie zetwerk, handgraveurs en ontwerpers. Alle (goud)smeden zijn specialist in het zetten van stenen, het monteren van ingewikkelde sieraden, laserlassen en galvanotechnieken en zijn daardoor in staat de meest complexe opdrachten uit te voeren. Deze vakmensen gebruiken de modernste apparatuur en gereedschappen zoals een galvanostraat, zandstraal apparatuur, laser apparatuur, conventionele las apparatuur en waterstof soldeerapparaten.
Tevens kan men aan Brans Almelo B.V. het complete gamma aan uurwerkreparaties uitbesteden, van mechanisch tot kwarts, van een glaasje tot een complete revisie. Vanzelfsprekend gebruiken ook de uurwerkmakers de meest geavanceerde apparatuur zoals de nieuwste wd-tester, afregel- en schoonmaakapparatuur.
Over kwaliteit valt bij Brans Almelo BV niet te discussiëren, concessies zijn niet mogelijk. De moderne consument is erg kritisch en weet vaak exact wat wel of niet mogelijk is, daarom is ons uitgangspunt, dat alleen perfectie goed genoeg is.
Ons doel is altijd uw sieraad of horloge in zijn originele staat terug te brengen!