Horloge reparatie

horloge service en reparatie

Ons team van gecertificeerde horlogespecialisten kunnen reparaties en onderhoud aan alle merken voor u verzorgen (inclusief garantie afhandeling) .
Hun werkzaamheden omvatten alle denkbare after-sales handelingen en lopen uiteen van het verwisselen van batterijen tot het daadwerkelijk reviseren van kostbare gecompliceerde merk uurwerken.

Neem de proef eens op de som en kom net als vele van uw collega’s tot de conclusie dat kwaliteit en continuïteit ook binnen uw handbereik liggen.

Onze werkwijze;

U kunt voordat wij tot repareren overgaan eerst een prijsopgave vragen.
Indien het horloge ongerepareerd ons atelier verlaat omdat de klant het horloge eerst retour wil zullen wij u onderzoeks en behandelingskosten in rekening brengen. Deze kosten al na gelang de aanschafprijs van het horloge hoger wordt; € 3.00 / € 10.00 / € 15.00

In orde of Full service;

Onder “in orde” wordt door ons verstaan: het uurwerk controleren op storingen en klemmingen, het schoonmaken en ontvetten, het opnieuw olie geven, het ultrasonisch reinigen van kast en band, elektronisch testen en afregelen en eindcontrole. Indien van toepassing valt ook het wisselen van de batterij onder “in orde”. Het polijsten en opmaken van kast en band valt buiten het in orde maken, maar valt wel onder een full service beurt.

Garantie;

Bij het in orde maken van een uurwerk geven wij twee jaar garantie bij een full service beurt en één jaar garantie op uitgevoerde reparatie werkzaamheden, uiteraard vallen problemen met vocht en verkeerd gebruik van het horloge hier niet onder. Houd u er rekening mee dat wij geen importeur zijn die een nieuw afgeleverd product moeten garanderen, maar slechts een tussenstation die veel verschillende merken, soms al vele jaren oud en gedragen, in alle redelijkheid, zo goed mogelijk repareren.

Waterdichtheid;

Voor het waterdichttesten van horlogekasten bereken wij u € 7.50 ongeacht het testresultaat! U ontvangt een teststrook met de resultaten van de wd-test. Alleen op uw verzoek testen wij een horloge op waterdichtheid. (met bovendruk en onderdruk.) Indien de test negatief, dus het horloge niet waterdicht is, zult u van ons een prijsopgave ontvangen om het betreffende horloge waterdicht te maken. Het horloge is dan waterdicht op het moment dat het ons atelier verlaat. Door invloeden van buitenaf, b.v. stoten van kroon of glas of de constructie van de kast, is het erg moeilijk om garantie te geven, echter indien bij reclame geen duidelijk zichtbare gebreken geconstateerd worden, zullen wij toch de klacht onder service verhelpen.

DE vakmensen van brans

Het team van Brans Almelo B.V. telt 28 medewerkers: stuk voor stuk vakmensen met hun eigen specialismen. Door met Brans Almelo BV in zee te gaan heeft u de beschikking over uurwerkmakers, goudsmeden, zilversmeden, zetters voor het incrustatie zetwerk, handgraveurs en ontwerpers. Alle (goud)smeden zijn specialist in het zetten van stenen, het monteren van ingewikkelde sieraden, laserlassen en galvanotechnieken en zijn daardoor in staat de meest complexe opdrachten uit te voeren. Deze vakmensen gebruiken de modernste apparatuur en gereedschappen zoals een galvanostraat, zandstraal apparatuur, laser apparatuur, conventionele las apparatuur en waterstof soldeerapparaten.